Je, krenula je 8. sezona. Moram priznati da sam je našao slučajno. Nije da sam baš provjeravao ide li, nego onako, izletjela na Imdb. Pa rekoh, da krenem. Ipak je to jedna od "mojih" serija u pogledu prevođenja. Danas je na redu već 4. a ja sam u međuvremenu preveo prvu epizodu. Kopkalo me je kako će to ići bez Jimmyja Pereza. Neću puno o tome, ali i ta 8.sezona nije loše krenula. Stereotipna u nekim segmentima, ali dobra škotska serija što se od autora iz tih krajeva tiče i očekuje. Molim da se otvori 8. sezona pa ću postaviti prijevod iasko 1. epizodom priča nije došla do kraja.
Nije izgubljeno vrijeme, ako je pogledate, barem iz znatiželje a ja ću je naravno nastaviti prevoditi dok ne riješim probleme koje imam sa nastavcima Silent Witness. Uzdravlje!
Nije izgubljeno vrijeme, ako je pogledate, barem iz znatiželje a ja ću je naravno nastaviti prevoditi dok ne riješim probleme koje imam sa nastavcima Silent Witness. Uzdravlje!
If two people always agree, one of them is unnecessary
4
0
).
).
. Kao i uvek divna kinematografija. Gledaće se. Hvala puno na prevodu.
Ali tu je Ashley Jensen(odlična) glumica i ostatak stare ekipe. Neće biti loše. Jedino mi nije jasno(meni) zašto je to Shetland 8. sezona kad je mirno moglo biti Fair Island 1. sezona ili nešto tome slično. Ali to je već moja bezvezna tlapnja, kao da me netko čuje. Ili mari za ono što ja mislim. No nije to tako samo sa serijama, već i s ostatkom života, društvenim okružjem, prepametnim ljudima koji nas vode itd.
i Bilju s Picket Fences. Do idućeg susreta dragi moji.