Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Filmska preporuka
  4. Filmovi

Filmovi

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 130 / 130 Prikazano od 3226 do 3228 (ukupno 3228 rezultata)
Odgledao sam tajlandski film "Shutter".
Uspeo je da me iscima posteno 2-3 puta, i hebes horor ako te uopste ne iscima.
Ovaj ima tu misterioznu notu, oko cega se sve dogadje i sa kojim razlogom, tako da je sve razjasnjeno.
I zbog toga ima moju veliku preporuku ko nije gledao, a ljubitelji istog, verujem da nece pogresiti.

www.imdb.com/title/tt0440803
Photo
0 0
I vise je nego cinjenica da smo u potpunom deficitu kad se misli na dobre filmove.
Tesko ih je naci u moru glupih, ali u svakoj godini isplivaju par filmova kojima se moze posvetiti paznja, jer vrede.
Tako je mene kupio korejski film "Murderer Report", gde frajer, inace serijski ubica, zove novinarku i trazi da ga intervjuise, kako bi priznao 11 ubistava, a pritom nije pao ni za jedno. Znaci, exkluziva nikad jaca.
Oni se dogovore, sastaju se u jednom apartmanu, gde se i dogadja 90% filma. Vremenom, stvari krecu sunovratim, i ide twist za twistom. Cinjenica je da  sam slab na njihovu kinematografiju, ali i mimo toga, film je odlican.
Ko ga nije pogledao a mozda sad posle mog iznesenog posta odluci, slobodno, tesko da ce neko zazaliti.
Od mene, jaka 8/10.

www.imdb.com/title/tt37718411
Photo
1 0
Ni sa ne znam kako mi se ovaj izvrsni korejski film "The Man from Nowhere"mogao otici u nezaborav. Ali nije mi se dalo da tako i ostane. Nikada nije kasno za dobar film.
Malo me podseca na kultne filmove "Man o fire" i "Leon".
Jos uvek sam pod utiscima, tako da cu dalje komentarisanje filma ovde zaustaviti, a ako ima neko ko ga do sada nije pogledao, verujte, necete pogresiti. Moja apsolutna preporuka!

www.imdb.com/title/tt1527788
Photo
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 130 / 130 Prikazano od 3226 do 3228 (ukupno 3228 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,424
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,750
Član 9,378

Online korisnici (4)

4 člana 63 gostiju 6 botova Ukupno: 73

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

186

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.