Proslog leta sam odgledao prvu sezonu. Meni je ovo psiholoski tanka serija i jedna od najslabijih belgijskih serija koje sam do sada gledao.
Zamerke se odnose na samu pricu, glumu, pogotovu na kraj serije. Narocito su neubedljive seanse sa psihoterapeutom. Pocetak je imao potencijal koji nije izkoriscen.
Nadam se da ce druga sezona biti bolja.
Sto se tice prve sezone, skoro ne pamtim da sam gledao seriju, gde je glavni lik policajac, tako neocekivano na kraju psiholoski razoblicen.
Svo vreme gledalac saoseca sa njegovim problemima, traumama, maltene se moze identifikovati sa njim.
Kad ono na kraju, drzali su nas svo vreme u zabludi, ispada da je tip totalni kreten, koji nije u dodiru sa realitetom , da je podpuno nesposoban za posao koji obavlja , da ima ozbiljne probleme sa kontrolom besa, da dovodi sve oko sebe u opasnost. Ne znam sta su smislili u drugoj sezoni ali cu je pogledati...Pandur igra dobro, mada iritira....
Poceo sam da gledam drugu sezonu i veoma sam prijatno iznenadjen prvom epizodom. Da ne ureknem sa hvaljenjem nadam se boljoj sezoni od prve.