Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Autor Tema: Koliko/koje serija/e trenutno gledate  (Posjeta: 723322 puta)

0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dacha89

• Razina 1
  • *
  • Spol: Muški
Odg: Koliko/koje serija/e trenutno gledate
« Odgovori #1530 u: Prosinac 14, 2024, 11:55:17 prijepodne »
Black Doves s01 - sa Kirom Najtli
Eric - mini-serija
The Billion Dollar Code - miniserija

Offline kudas

• Razina 0
« Odgovori #1531 u: Siječanj 04, 2025, 00:47:17 prijepodne »
Upravo odgledao Squid game sezonu 2, mogu samo reci wow, svidja mi se sto se malo vise bavi radnjom druge strane, tj radnicima koji su u maskama, jedva cekam 3 sezonu, zavrsi se bas kad je najzanimljivije.

Offline mate.en.hr@hotmail.com

• Razina 1
  • *
« Odgovori #1532 u: Siječanj 23, 2025, 18:08:42 poslijepodne »
Koliko/koje serija/e trenutno gledate

Out There
https://www.imdb.com/title/tt30129570/

Fikcija koja prikazuje između ostalog istragu o rasparčavanju droga. Međutim to nije glavna bit ovo trilera.
Meni osobno interesantno u ovoj fikcije je: kako osoba od povjerenja i ugleda može podvaliti zajednici nešto
neprikladno u cilju ostvarenje svojih interesa.

Prije nego što je objavljen ovaj triler pogledao sam isto tako zanimljive serije:
Patience (https://www.imdb.com/title/tt31495377/) i
The Crow Girl (https://www.imdb.com/title/tt30063915/)

Offline omar little

• Razina 3
« Odgovori #1533 u: Veljača 17, 2025, 21:19:04 poslijepodne »
Malo sam se pod stare dane razleteo na sve strane i u pisanijama neke druge vrste pa zanemarih i serije i filmove, a i ovaj forum, na žalost. "Do mene, do mene!" što bi rekli u TLN. Konačno, ponešto odgledah pa ukratko...
Severance - prva sezona odlična, drugu čekam da priđe kraju pa da počnem. Prilično sam iznenađen značajnom ulogom Bena Stillera u stvaranju ovakvog kafkijansko-distopijskog dela, ali nema sumnje da je čovek veoma talentovan što mu daje sve mogućnosti koje meni moje predrasude oduzimaju. Turturro jednostavno genijalan.
American Primeval - šta ga ja znam... Sviđa mi se što se svelo na šest epizoda, no čini mi se da je brutalnost namerno istaknutija da bi se pokrila i blago zamaskirala jedna ipak već više puta ispričana priča. Dodatno dobre stvari su što me je zainteresovala za taj period američke istorije, odnosno, za mene, iznenađujuće učešće Mormona kao i dodatni impuls da se upustim u još jednu vestern seriju - 1883.
1883 - Tek počeo, međutim već me je osvojila krajnje inteligentnim scenarijom uz uobičajene kaubojske trikove. Vidim da je povezana sa Yellowstone pa mi se već nameće šta da gledam kad završim sa ovom generacijom Duttonovih...

Offline mate.en.hr@hotmail.com

• Razina 1
  • *
« Odgovori #1534 u: Veljača 19, 2025, 16:55:37 poslijepodne »
Koliko/koje serija/e trenutno gledate

An t-Eilean (The Island)
https://www.imdb.com/title/tt31921411/

Interesantna crim drma. Gledao sam uz priložene titlova na engleskom jeziku.
"Scottish Gaelic i English" su jezici ove krim drame. Potrebno je bilo više vremena
za gledanje ali vrijedilo je truda.

Offline Šampinjon

• Razina 1
  • *
« Odgovori #1535 u: Veljača 25, 2025, 19:12:06 poslijepodne »
Malo zašao u rusku kinematografiju i mogu reći da je prilično prijatno osveženje. Ako nekoga interesuje, eto originalnih naziva, pošto ih je na rutor-u nemoguće naći po latiničnim nazivima koji preovlađuju na IMDB.

Чикатило - Odlična. Prva sezona "najlošija", u smislu da previše smaraju i odugovlače. Druga sezona odlična, treća još bolja (vodi se kao zasebna podserija Senka Čikatila - Тень Чикатило).

Внутри убийцы - Za sada (odgledao 3 od 5 epizoda) takođe odlična. Isto o lovu na serijskog ubicu, ali ne po istinitim događajima, sve je fikcija. Na momente pomalo bolesna, ali interesantna serija.

The Head - Prva sezona 'nako, druga ni toliko. Ne mogu reći da je katastrofalno loše, ali mi jednostavno ne spada u "vrhunska dostignuća". Rasplet prve sezone možda previše banalan.