Malo sam se pod stare dane razleteo na sve strane i u pisanijama neke druge vrste pa zanemarih i serije i filmove, a i ovaj forum, na žalost. "Do mene, do mene!" što bi rekli u TLN. Konačno, ponešto odgledah pa ukratko...
Severance - prva sezona odlična, drugu čekam da priđe kraju pa da počnem. Prilično sam iznenađen značajnom ulogom Bena Stillera u stvaranju ovakvog kafkijansko-distopijskog dela, ali nema sumnje da je čovek veoma talentovan što mu daje sve mogućnosti koje meni moje predrasude oduzimaju. Turturro jednostavno genijalan.
American Primeval - šta ga ja znam... Sviđa mi se što se svelo na šest epizoda, no čini mi se da je brutalnost namerno istaknutija da bi se pokrila i blago zamaskirala jedna ipak već više puta ispričana priča. Dodatno dobre stvari su što me je zainteresovala za taj period američke istorije, odnosno, za mene, iznenađujuće učešće Mormona kao i dodatni impuls da se upustim u još jednu vestern seriju - 1883.
1883 - Tek počeo, međutim već me je osvojila krajnje inteligentnim scenarijom uz uobičajene kaubojske trikove. Vidim da je povezana sa Yellowstone pa mi se već nameće šta da gledam kad završim sa ovom generacijom Duttonovih...