Prevoditeljska pravila pročitajte ovdje.
Listu najnovijih prijevoda možete pogledati ovdje.
Kako do titla? Pročitajte ovdje.

Autor Tema: Lady in the Lake  (Posjeta: 6263 puta)

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline bilja

• TDDC
  • Spol: Ženski
  • cica ubica :)
Lady in the Lake
« u: Travanj 05, 2025, 17:27:50 poslijepodne »

Radnja serije smeštena je u 1960-e i istražuje turbulentnu raskrsnicu novinarstva, rasizma, mizoginije i kriminala. Glavni lik, Medi Švarc, istraživačka novinarka koju tumači Natali Portman, napušta udoban život kako bi se posvetila pravdi i istini. Na tom putu suočava se sa napetostima i dubokim društvenim podelama u Baltimoru. Inspirisana stvarnim događajima, autorka Lora Lipman tka uzbudljivu priču koja istražuje moćne teme rasa, privilegija i neumornog traženja pravde u burnim vremenima.

Godina: 2024.
Mreža: Apple TV+
Žanr: drama, kriminalistički
Glumci: Natalie Portman, Pruitt Taylor Vince, Mikey Madison, Josiah Cross, Noah Jupe, Byron Bowers

Offline bf1947(1)

• TDDCrew Prevoditelj
  • Razina 3
  • Spol: Muški
  • ובכל זאת זה זז
Odg: Lady in the Lake
« Odgovori #1 u: Travanj 05, 2025, 20:18:55 poslijepodne »
Neću o seriji u smislu kvalitete i sadržaja. Bilja je to sve lijepo napisala i opisala. Što se mene tiče, prevodio sam je sa slovenskog(prvi put), iako znam slovenski onak, da ne budem gladan, žedan i pospan, pa i nije bilo jako teško. :smfor (9): Drugi razlog koji me je nagnao da se uhvatim ovoga je Nathalie Portman. Jedna od meni najdražih glumica još od kultnog filma Leon:Profesionalac, pa preko filma Crni labud za koji je dobila nagradu Akademije kao najbolja glumica. Mada je po meni trebala dobiti Oscara još za Leona u ulozi male Matilde. Film je snimljen 1994, glavna muška uloga Jean Reno, a odnos stvoren između sredovječnog ubojice i male 13 godišnje curice(rođena je 1980) za mene je vječan i nikad niti prije ni poslije dostignut. Ne znam koliko sam ga puta gledao a bude li sreće u skoroj budućnosti, gledat ću ga opet. Eto, toliko od mene. Tko voli nek izvoli. Za sam kraj, ovo je u stvari prva serija u kojoj Nathalie glumi od početka do kraja.
If two people always agree, one of them is unnecessary